Blog

spolnost Slovenci 2022

Slovenci res tako pogosto radi varamo?!

18 % vprašanih Slovenk in Slovencev skače čez plot?! Kot vsako leto tudi letos anketa Seks in Slovenci 2023 skrbi za izjemno zanimive podatke, ki na določenih točkah kažejo precejšnje zasuke v miselnosti Slovenk in Slovencev.

Tudi tebe zanima, kaj radi počnemo v spalnici, se radi »igramo« tudi kje drugje? Vse to in še precej več v nadaljevanju!

Vprašanje na temo varanja je sicer nekoliko širše zastavljeno in se v pritrdilnem odgovoru znajdejo tudi tisti, ki to počnejo ob privoljenju partnerja. Danes sploh ni več tako zelo nenavadno, da naletimo na odprte pare, ki se med seboj v intimi ne omejujejo na način, da bi morali biti zvesti zgolj drug drugemu.

Ko si želiš zgolj vroče avanture

Če je nekoč veljalo biti vzdržen v spolnosti do poroke, lahko danes rečemo, da temu vsekakor ni več tako. Tudi tista miselnost, da se enostavno moraš poročiti, ne velja več.

Vsaka zamenjava generacij prinese kaj novega in trenutno je nekako v trendu, da se, bolj kot o poroki, razmišlja o karieri. Starševstvo prihaja na vrsto vse pozneje, kar pa seveda ne pomeni, da ljudje nimamo svojih naravnih potreb.

Kar 40.000 uporabnikov mesečno beleži najbolj vroči oglasnik Urgenca.com, kjer Slovenke in Slovenci vsak dan iščejo vroče avanture in partnerja, s katerim bi lahko doživeli svoje skrite fantazije. Tisoče vročih fotografij, klepetov, celo avdio/video zapeljevanja, se vsakodnevno odvije na tem spletnem portalu, ki nudi tudi zelo kakovostno mobilno izkušnjo.

Podatek, ki dokazuje, da Slovenci vendarle nismo zavrt narod in smo morda celo precej bolj odprti, kot smo to menili do sedaj.

BREZPLAČNA REGISTRACIJA NA URGENCA.COM!

Tehnologija vse močneje trka na vrata naših spalnic

Pametne naprave so postale del našega življenja, v povezavi s spletom pa dobesedno okno v svet. Če zanemarimo vse drugo, kar nam nudijo, lahko opazimo tudi velikanski vpliv na svoje intimno življenje. Spoznavamo se preko spleta, komuniciramo, osvajamo in počnemo še marsikaj drugega.

20 % vprašanih je potrdilo, da na takšen način iščejo spolnega partnerja, še dodatnih 31 % pa vsaj pozna nekoga, ki to počne. Le 11 % vprašanih odgovarja, da tega ne počne, ker je družbeno nesprejemljivo. 31 % sodelujočih v anketi je že preizkusilo seks preko telefona, 14 % celo preko video prenosa.

Znani Slovenci in Slovenke

Ko Slovenke in Slovence povprašamo o tem, katero znano osebo bi najraje zavili v svoje rjuhe, je odgovor že kar nekaj časa stalnica. Slovenke bi v svoji spalnici najraje pozdravile šarmantnega igralca Sebastijana Cavazzo, medtem ko bi Slovenci svoje vroče trenutke najraje preživljali v družbi igralke Katarine Čas.

Sodeluj v NAGRADNI ANKETI – SEKS IN SLOVENCI 2023 in anonimno prispevaj svoj del podatkov v raziskavo, ki razgalja naše intimne navade in razvade.

  • Koliko žensk si želi postati neusmiljena domina ali pa se predati dominantnemu moškemu?
  • Koliko je junakov, ki si v postelji neizmerno želijo trojčka?
  • Kje najraje seksamo, katere erotične igračke in spolne prakse nas najbolj privlačijo?
  • Smo pripravljeni gojiti odprte odnose in se dobivati z več osebami naenkrat?

Vse to in še več v vroči anketi, ki se prav nikomur ne bo zdela dolgočasna. Za vse tiste, ki si drznete vstopiti v svet vročih romanc in avantur, pa je TULE na voljo BREZPLAČEN 3-dnevni PREIZKUS Urgenca.com!

erotični oglasi