Pogoji uporabe

Lastnik in upravljalec spletni strani vrocaslovenija.si je podjetje VenetiCOM d.d. Vsebina na vrocaslovenija.si (v nadaljevanju spletno mesto) je objavljena pod pogoji, opisanimi v nadaljevanju. Z obiskom tega spletnega mesta soglašate, da se s temi pogoji strinjate.

 

Avtorske pravice

 

Vsebine spletnega mesta, vključno z grafikami, logotipi, ikonami in slikami, je izključno last podjetja VenetiCOM d.d. ali njegovih dajalcev licenc. Vse pravice, ki niso posebej odobrene, so pridržane.

 

Uporaba vsebine

 

Uporaba vsebine spletnega mesta vam zagotavlja neekskluzivno, neprenosljivo licenco pod pogoji, določenimi v splošnih pogojih. Dostopate lahko do vsebine strani, jo prenašate, prikazujete in kopirate na posameznem računalniku izključno za vašo interno, poslovno uporabo pod pogojem, da ne spreminjate vsebine strani v kakršnem koli smislu in ohranite vsa izvirna obvestila o avtorskih pravicah in druga obvestila o intelektualnih pravicah, ki se pojavljajo na spletnem mestu. Reproduciranje, spreminjanje, distribucija, prenašanje, objavljanje ali razkrivanje vsebine spletne strani brez predhodnega privoljenja VenetiCOM d.d. je prepovedano.

 

Omejitev odgovornosti

 

Vsa vsebina te spletne strani je objavljena taka, kot je, brez kakršnih koli zagotovil, tako eksplicitnih kot implicitnih, vključno brez izrecnega jamstva za prodajo in primernost za posamezne namene. VenetiCOM d.d. in tretje osebe, ki zagotavljajo vsebino, ne dajejo nobene garancije, eksplicitne ali implicitne, o lastništvu, točnosti in ustreznosti vsebine spletnega mesta. VenetiCOM d.d. nima nobene obveznosti ali odgovornosti za kakršne koli informacije, objavljene na povezanih spletnih straneh, dodane s strani uporabnikov ali objavljene s strani tretjih oseb. Niti VenetiCOM d.d. niti tretje osebe, ki ponujajo vsebino, niso odgovorni za nobeno posredno, naključno, posledično ali kazensko škodo ali izgubo prihodkov ali dobička.

 

Zunanje povezave

 

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na različne zunanje povezave, kot so na primer druga spletna mesta, posamezne strani ali drugi viri. Strinjate se, da ponudnik ni odgovoren za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav.

 

Varovanje zasebnosti

 

VenetiCOM d.d. obdeluje in varuje osebne podatke v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/2007).

 

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno varujemo kakršnekoli osebne informacije, ki vas lahko identificirajo kot posameznika, medtem ko uporabljate spletno mesto.

 

Uporabnik se strinja, da se njegovi podatki, ki jih je posredoval upravljalcu spletnega mesta, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

 

Zavezujemo se, da bomo uporabnikove podatke varovali z ustrezno skrbnostjo in da jih ne bo posredoval tretjim osebam. Podatke o uporabi spletnega mesta, ki se bodo zbirali avtomatsko in ki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, bo uporabil z namenom zagotavljanja storitve in izboljšanja uporabe spletnega mesta, kot je podrobneje določeno v obvestilu o piškotkih.

 

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje, se vključijo v zbirko podatkov lastnika storitve. Ti podatki se obdelujejo za potrebe obveščanja o storitvi in produktih, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov lastnika storitve ter za segmentacijo, raziskavo trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih, za druge trženjske namene lastnika storitve in tretjih oseb, s katerimi lastnik storitve sklene ustrezno pogodbo o obdelavi podatkov.

 

Podatke, ki jih bo lastnik storitve pridobil iz drugih virov, lahko združi z ostalimi podatki v zbirki, tudi z namenom prilagoditve oglasnega sporočila za uporabnika, ki obiskuje spletno mesto.

 

 

***

 

Za vse informacije, dovoljenja za uporabo vsebin, pripombe in pritožbe, ki se nanašajo na storitev, smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@veneti.com in poštnem naslovu VenetiCOM d.d., Brodišče 18, 1236 Trzin.